Servicii

Traduceri Legalizate Sector 4 Bucuresti

Traduceri

TransLexical oferă servicii de traducere de înaltă calitate în și din majoritatea limbilor vorbite în întreaga lume. Toți traducătorii noștri sunt autorizați de Ministerul Justiției și sunt specializați în diverse domenii precum: medical, economic, juridic, tehnic, bancar, etc.

vezi serviciu
Legalizare Documente Sector 4

Legalizare

Asigurăm la cererea clienților intermedierea legalizării documentelor de către notarii publici colaboratori. În cazul în care clienții companiei solicită serviciul de legalizare, documentele solicitate le vor parveni în format fizic. Pentru recunoașterea internațională a unui document este nevoie de supralegalizare, adică de aplicarea unui Apostile pe documentul respectiv.

vezi serviciu
Interpretariat Sector 4

Interpretariat

Compania noastră asigură și servicii de interpretariat pentru diverse evenimente, întâlniri ai căror protagoniști vorbesc limbi diferite. Interpreții noștri sunt profesioniști în facilitarea comunicării dintre două sau mai multe personae, reușind de fiecare dată să facă față cu success unei game diversificate de subiecte de discuție.

vezi serviciu
Apostila Sector 4

Apostila

Este în fapt o ștampilă de formă pătrată, identică în toate statele membre ale Convenției de la Haga; ea se aplică direct pe documentul ce necesită legalizare, fie pe o prelungire a acestuia. Indiferent de țara în care se aplică, toate aceste ștampile au urmatoarea denumire: Apostille – Convention de la Haye du 5 Octobre 1961. Aceasta procedură este realizată de către Prefectură, Camera Notarilor Publici și Ambasade. Se supralegalizează documentul legalizat în prealabil de către un notar public sau un document emis de o autoritate (de ex. Primării, Ministere, Autorități fiscale, Direcții generale de poliție etc.).

vezi serviciu
0
PAGINI TRADUSE
0
CLIENȚI MULȚUMIȚI